2015. decemberében ültünk le egyeztetni Emivel, a Flow Art Decor tulajdonosával, ezeknek a gyönyörű papírvirágoknak a megálmodójával. Logó, honlap, névjegy és szórólap készült 2016. január végéig, a munkát hamarosan egy katalógus grafikai előkészítésével folytatjuk.

flowart-mockup

Weboldal

 

szorolap_flowartdecor

Szórólap

 

Logó

Logó

 

Az én első honlapom története

Első honlapomat készültem megrendelni, amiből következik, hogy nem volt sok viszonyítási alapom a webes szolgáltatók terén. Csak annyit tudtam, hogy szeretnék egy letisztult jól kezelhető ,megbízható honlapot. Ennyi, ezen felül nem tudtam semmit a később emlegetett wordpress layout meg template szavakról, vagy hogy milyen tipót válasszak... Úgy éreztem, nehéz dolga lesz annak, aki nekem fog honlapot készíteni!

De mint mindent, ezt is alaposan körbejártam előtte, több helyen is érdeklődtem az árakról, a határidőkről és a lehetséges variálási lehetőségeimről. Meglepődve tapasztaltam nagy árkülönbségeket, azt, hogy az árakon túl  még variálási lehetőségeim is elég szűk keretek közé lettek volna kényszerítve. Mivel első honlapom, ezért olyan sok elképzelésem se volt, így éreztem, hogy ez a tétovázás sok-sok óra túlórapénzbe fog nekem kerülni...

Ekkor értem az utolsó pillanatban Szilvihez és a GS Designhoz, néhány ötletfoszlánnyal meg azt tudva, hogy mit nem akarok. Ez már elégnek is tűnt a kezdéshez.

Így mindkettőnk részéről nagy lelkesedéssel belevágtunk. Szépen sorba vettük a feladatokat. Logót, honlapot, szórólapot és névjegyet készítettünk. Aztán ezekből még készült tábla és kitűző.

Szilvi türelmes, megértő és segítőkész volt, arra volt is szükség bőven. Például rábíztam a hírlevél link tervezését és a szöveg megírását is. Remekül sikerült! Nem  tudok olyan pillanatot felidézni, amikor gondom lett volna a közös munkával. Nagyon jó emlékeim vannak, minden elkészült időben, szépen, pontosan!

Az elkészült munkák szépek és teljes mértékben tükrözik az elképzeléseimet.

Kívánom mindenkinek, hogy csak ilyen, mint ő és hozzá hasonló lelkes és kreatív emberekkel dolgozzon.

Szívből ajánlom mindenkinek a közös munkát Szilvivel és a GS Designnal és annak aki hasonló cipőben jár, mint én.

Köszönöm szépen!

 
Emi