Gyakran ismételt kérdések

Weboldal-rendelés kapcsán feltett gyakran ismételt kérdések

 

 

Mi az a WordPress keretrendszer?

A WordPress a honlapod motorja. Ez egy nagyon hatékony háttér-program, melynek segítségével a későbbiekben akár magad is feltöltheted a legfrissebb tartalmaidat.


Milyen sablonokból választhatok?

Megrendelést követően ki kell töltened egy kérdőívet, hogy jobban megismerjem vállalkozásodat, termékeidet/szolgáltatásodat és elképzelésedet, igényeidet leendő weboldaladdal kapcsolatban. Ezután választom ki a vállalkozásodnak leginkább megfelelő sablont. Persze ha van konkrét elképzelésed, netán találtál saját magad egy sablont, akkor azt is használhatjuk alapul.


A sablon árát tartalmazza az ár?

Az a választott csomagtól függ. Az "Indulj el!" és az "Én választom ki, mit szeretnék" csomagok árában nincs benne a sablon ára - ha külön ezért nem szeretnél fizetni, akkor ingyenes sablonnal dolgozunk.


Az oldalakra a tartalom fel lesz töltve?

Igen, ha azt emailben vagy az Asanára feltöltve időben megkapjuk - minden oldalra feltöltjük a tartalmat, egyszer. A későbbi módosításokat Neked kell javítanod az oldalon, illetve előfizethetsz a Honlap-karbantartás Prémium csomagjára, mely tartalmazza a folyamatos tartalomfrissítés költségeit.

Amennyiben nem küldesz feltöltendő tartalmat, Lorem Ipsum szöveg kerül feltöltésre, melyet később javíthatsz.


Mit jelent az 'Admin felület'?

Az admin felületen keresztül fogod tudni kezelni az oldaladat - új tartalmat feltölteni, blogot írni, hírlevelet írni, stb.
Ha bizonytalan vagy, kérd oktató email-sorozatunkat, vagy Skype konzultációnkat, ahol megtanítjuk az admin felület kezelésének minden csínját-bínyját!


Hány nap alatt készül el a honlapom?

Attól függően, hogy milyen funkciókra van szükséged, 30-90 munkanap - ez azonban jócskán lerövidülhet, ha hatékonyan tudunk kommunikálni, illetve időben biztosítasz minden szükséges információt számunkra.

 


Milyen feladatai vannak a megrendelőnek?

A szerződés aláírását és az első részlet kifizetését követően a megrendelő biztosítja a weboldalán megjelenő képi és szöveges tartalmakat. Csak ezek biztosítása után tudunk hozzákezdeni a munkához. 

Fontos tudni, hogy NEM KÉSZÍTÜNK DEMO OLDALT! Mivel vállalkozásodra testre szabva készítjük el oldaladat, egyedi igényeid szerint, EGYEDI weboldalt fogsz kapni. Az egyedi dizájn kialakításához elengedhetetlen az igényeid világos közlése, webáruház esetén a termékeid képe (hiszen itt nem stock fotókkal dolgozunk), esetlegesen a termékleírás.

Amennyiben nem kérsz grafikai munkát, a képeket a megadott paraméterek szerint kell biztosítanod, és azok kerülnek feltöltésre.


Mit jelent a grafikai munka?

Grafikai munkának minősül bármilyen, a megrendelő vagy a vállalkozó által biztosított képen történő bárminemű átalakítás, illetve egyedi grafikai tervezés. A munka bonyolultságától függően választhatsz, hogy az adott grafikai munkára vonatkozó árat vagy óradíjat fizetsz (ha szükség van ilyen munkára).

Fontos tudnod, hogy nem mindegyik csomag tartalmaz grafikai munkát! Ha a képeiden szükséges átalakításokat, fejlécképet, slide képeket nem tudod elkészíteni, a szerződés aláírása előtt egyeztess velünk az esetlegesen felmerülő többlet-költségeket illetően.


Ha az ár nem tartalmaz grafikai munkát, akkor tulajdonképpen miért fizetek?

A honlapcsomagoknál világosan, pontról pontra láthatod, hogy a csomag mit tartalmaz. A tartalomkezelő rendszer telepítése, a szükséges beállítások elvégzése, az arculathoz átalakított sablon (színek, elrendezés: pl menü, slide megjelenése az oldalon, stb.), a képek és tartalom feltöltése, a hírlevélküldő rendszer telepítése, beállítása, közösségi kapcsolati gombok beállítása, és a megrendelt funkciók beállításai esetleges, igényekhez alakított átprogramozása szerepel az árban.


Az Alap honlaphoz kérhető opciók

Blog menüpont, további oldalak, aloldalak

Az alap honlap ára 3 oldal létrehozásának árát tartalmazza. Amennyiben ennél több oldalt vagy aloldalt szeretnél, azt a Megrendelőlapon jelezni kell.

Lássunk néhány példát:

1. A hírlevél feliratkozás szeretném, ha külön aloldalon történne. Ehhez kell + oldalakat rendelnem?

Nem. A hírlevélrendszer telepítése tartalmazza ennek az árát - kérheted a hírlevélre történő feliratkozást bármelyik oldalba integrálva, az oldalsávba, külön oldalra, vagy akár mindezek kombinációjában - az opció megrendelése tartalmazza ezeket a költségeket.

2. Az oldalon kötelezően megjelenítendő adatokat szeretném külön oldalra, pl Impresszum menüpont alá tenni. Ehhez kell + oldalt rendelnem?

Igen. Amennyiben a + oldalt nem kéred, ezek az adatok az oldal lábrészébe kerülnek.

3. Az oldalra szeretnék Adatvédelmi nyilatkozatot. Ehhez kell + oldalt rendelnem?

Attól függ. Ha azt szeretnéd, hogy külön oldalba legyen beillesztve a nyilatkozat, akkor igen. De ezt megoldhatjuk úgy is, hogy az általad elküldött pdf dokumentum fog megnyílni az Adatvédelmi nyilatkozatra kattintva. Ebben az esetben nem kell + oldalt rendelni.

 

választóvonal

A fentiek hamarosan további kérdésekkel egészülnek ki! Addig is, ha kérdésed van, az alábbi űrlapot kitöltve bátran tedd fel!

Telefonszámot csak szolgáltatás megrendelésekor kötelező megadni, jelen esetben írj 0-t a Telefonszám mezőbe!


    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Üzenet

    [wpgdprc "Az űrlap elküldésével elfogadod az Adatkezelési Nyilatkozatunkat és beleegyezel személyes adataid kezelésébe."]