Akció!

Saját honlap 21 nap alatt – lépésről lépésre

7.490 Ft

Szeretnél egy jól működő, biztonságos honlapot, de korlátozottak pénzügyi lehetőségeid?

Ez a tanfolyam Neked való! Az előregisztráció megkezdődött! Jelentkezést csak korlátozott számban tudok elfogadni, mert minden egyes tanulómat személyesen segítem honlapja felépítésében.

  • BÓNUSZ 1: tagja lehetsz a tanfolyam tanulóinak Facebook csoportjának, ahol kérdezhetsz bátran akár a tanfolyam alatt, és után – és választ kapsz majd tőlem, vagy a csoport többi tagjától. Rendszeresen élőben jelentkezem a csoportban, ahol megválaszolom kérdéseiteket és közösen megoldjuk a honlappal kapcsolatos problémákat.
  • BÓNUSZ 2: ha még nincs tárhelyed és domain neved, a workshop megrendelése esetén 30% kedvezményt kapsz a .hu domain név, és bármelyik tárhely csomag megrendelése esetén! (A kuponkódot megrendelés esetén emailben küldöm!)
  • BÓNUSZ 3: ingyenes weboldal audit. Ha elkészültél az oldaladdal, díjmentesen nézem át neked, és részletes elemzést kapsz a javítandó hibákról.

AZ ÁR A WORKSHOP DÍJÁNAK 50%-A. A 2. RÉSZLETET TARTALMAZÓ SZÁMLÁT A WORKSHOP INDULÁSA ELŐTT 2 HÉTTEL FOGJUK KÜLDENI!

19 készleten (utánrendelhető)

Kategória:

Leírás

Szeretnél egy jól működő, biztonságos honlapot, de korlátozottak pénzügyi lehetőségeid?

Ez a tanfolyam Neked való! Az előregisztráció megkezdődött! Jelentkezést csak korlátozott számban tudok elfogadni, mert minden egyes tanulómat személyesen segítem honlapja felépítésében.

BÓNUSZ 1: tagja lehetsz a tanfolyam tanulóinak zárt Facebook csoportjának, ahol kérdezhetsz bátran akár a tanfolyam alatt, és után – és választ kapsz majd tőlem, vagy a csoport többi tagjától. Rendszeresen élőben jelentkezem a csoportban, ahol megválaszolom kérdéseiteket és közösen megoldjuk honlapotokkal kapcsolatos problémáitokat.

BÓNUSZ 2: ha még nincs tárhelyed és domain neved, a workshop megrendelése esetén 30% kedvezményt kapsz a .hu domain név, és bármelyik tárhely csomag megrendelése esetén! (A kuponkódot megrendelés esetén emailben küldöm!)

BÓNUSZ 3: ingyenes weboldal audit. Ha elkészültél az oldaladdal, díjmentesen nézem át neked honlapodat, és részletes elemzést kapsz a javítandó hibákról.

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM INDULÁSA: 2017. szeptember 15.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi történik, ha nem indul el ebben az időpontban a tanfolyam?
– Nem szeretném, ha ez bekövetkezne… De ha mégis, két opció közül választhatsz.
1. megvárod a tanfolyam indulását, és a fennmaradó 7500 Ft tanfolyami díjat elengedem.
2. a tanfolyam eddig befizetett díját (7500 Ft) visszafizetem.

Mit fogok csinálni szeptember 15-ig?
– Egy, számodra teljesen ingyenes, email tanfolyam keretein belül kialakítod arculatodat: színeidet, betűtípusokat, az oldalad szerkezetét, – megírod a tartalmat az oldaladra. Hidd el, bőven lesz dolgod! Egy kicsit izgulok, hogy kevés lesz az idő ennyi előkészülethez!

Mi történik, ha valamit nem értek, „elvesztem a fonalat”?
– Mint már említettem, erre a tanfolyamra csak korlátozott számban fogadok el jelentkezéseket, mivel végig tanulóim mellett állok, és mindent megteszek, hogy sikeresen elkészüljön weboldaluk. Így, ha elakadsz, valami nem világos, közvetlenül hozzám fordulhatsz segítségért!

Van még kérdésed? Tedd fel bátran! Kérdésedet küldd el a kapcsolat@honlapnoknek.hu email címre!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…