Honlap vállalkozásodnak

Van már honlapod?

 

Tudtad, hogy ma már a felhasználók közel fele mobilon internetezik?

A Te honlapod mobilbarát?

 

Tudd meg egy kattintással! Írd be az alábbi szövegmezőbe a honlapod címét, és pár másodpercen belül megkapod az elemzést!

 

 

Elégedett vagy az eredménnyel?

NEM VAGYOK ELÉGEDETT!

Ügyfeleink mondták

caret-down caret-up caret-left caret-right

A harmadik weboldalunkat készítitek és hihetetlen rugalmas, konstruktív hozzáállással dolgoztok. Nincs lehetetlen, megkeresitek a megoldást és javaslatokat tesztek a módosításokra, ha szükséges. Szuper együttműködés, csak ajánlani tudom másoknak is! 

FlowArtDecor Budapest

Az utolsó pillanatban értem Szilvihez és a GS Designhoz, néhány ötletfoszlánnyal meg azt tudva, hogy mit nem akarok. Az elkészült munkák szépek és teljes mértékben tükrözik az elképzeléseimet.Kívánom mindenkinek ,hogy csak ilyen mint ő és hozzá hasonló lelkes és kreatív emberekkel dolgozzon.Szívből ajánlom mindenkinek a közös munkát Szilvivel és a GS Designnal.

Baka Magdolna coach, tréner

Valóban egy közös alkotáson mentünk keresztül. Sokszor módosítottunk, template-et, színvilágot, üzeneteket, mindent. Szívesen elfogadtam újító javaslatait, mert mindig előre vitt. Segített, hol keressek képeket, milyen oldalakat nézzek meg, mi az a stílus amit a magaménak érzek. Tetszett, ahogy formálódott, alakult az oldal.