Elemezés – milyen weboldalad legyen?

Honlap 30% kedvezménnyel

Örülök, hogy vállalkozásodat komolyan veszed!

Az alábbi kérdőív kitöltésével 3 munkanapon belül küldök Neked egy elemzést arról, hogy milyen weboldal tenne jót a vállalkozásodnak, és egy ilyen weboldal elkészítése hozzávetőlegesen milyen költségekkel jár.

Ha van olyan kérdés, amire hirtelen nem tudsz válaszolni (egy induló vállalkozás esetében ez könnyedén előfordulhat), állj meg egy pillanatra, és gondold végig a lehetőségeket. Ha úgy érzed, hogy így sem könnyebb választ adni a kérdésre, nyugodtan írd le azt, hogy a kérdésre nem tudsz válaszolni.

 


  Először szükségem van némi információra Rólad!

  Most lássunk néhány fontos kérdést a vállalkozásoddal kapcsolatban!

  Mutasd be kérlek a vállalkozásodat, mióta és mivel foglalkozol, mekkora céged van, mik a céljai vállalkozásodnak és mi a küldetésed.

  Folytassuk valami sokkal izgalmasabbal! Mesélj az elképzeléseidről a weboldaladdal kapcsolatban!

  Mi az, amire szükséged lenne?*
  Weboldal készítéseMeglévő weboldalam átalakításaArculatom kialakításaLogó tervezéseIrodai és reklámanyagok tervezéseEllenállhatatlan szövegezés a weboldalamraEgyéb

  Röviden írd le, hogy jelenleg hol, milyen formában vagy jelen az interneten (pl blogot vezetsz, van Facebook oldalad, stb.). Ha lenne weboldalad, azzal mit szeretnél elérni? Nem kell hivatalosnak lenned, úgy írd le céljaidat, mintha egy barátodnak mesélnéd azt!

  Kérlek írd le rövid és hosszú távú céljaidat, illetve az okot, ami miatt weboldalt szeretnél. Ennek a résznek az a célja, hogy megválaszold, "miért is vagy itt?". Még nincs weboldalad? Elavult az oldalad? Több vevőt szeretnél? Nincs egységes arculatod? Mondd el, mit szeretnél elérni!

  Lássuk, hogyan működjön a weboldalad!

  Nagyon fontos, hogy beszéljünk arról, hogy mit szeretnél kezdeni weboldaladdal - milyen funkciói legyenek, stb.

  Lássuk, kiknek szól majd a weboldalad. Kik látogatják az oldaladat, vagy mit szeretnél: kik látogassák az oldaladat? Ki az ideális vásárlód/ügyfeled? Mit szeretnél, hogy csináljanak az oldaladon? (pl. iratkozzanak fel hírlevélre, töltsék le az anyagaidat, vásároljanak a webshopban, tájékozódjanak rólad és szolgáltatásaidról, stb.)

  Hétköznapi nyelven: 'Mit szeretnél, hogy a weboldalad csináljon?'

  Fontos, hogy vázoljuk a funkciókat, amiket látni szeretnél a weboldaladon. (Ilyesmikre gondolok: zárt felhasználói felület, webáruház, hírlevél, blog vagy blogok, hírek, fórum, helpdesk, stb.)

  Nagyszerű! Úgy gondolom, ha már eddig eljutottál a kérdőív kitöltésében, igazán komolyan veszed az üzletedet! És ez igazán csodálatos!

  Itt az ideje, hogy beszéljünk a pénzről...

  Ez az a pont, amit a legtöbben átugranak - egyszerűen megfeledkeznek róla. Tudjuk, hogy a lehető legtöbbet szeretnéd kapni, a lehető legkedvezőbb áron. (Ez alapvető emberi tulajdonság. 🙂 ) Gondolom, kértél már üzleti életed során jópár árajánlatot - sokszor meghökkenve láttad az árakat, és kénytelen voltál lemondani az álmaidról, vagy kénytelen voltál beérni jóval kevesebbel is.

  Ezen a ponton kérlek, hogy legyél nagyon őszinte! Mekkora az az összeg, amit megengedhetsz magadnak erre a projektre?

  Mekkora összeget szánsz weboldaladra?*
  20.000-50.000 Ft50.000-80.000 Ft80.000-120.000 Ft120.000-150.000 Ft150.000 Ft+